Aanbouw

Heeft u gezinsuitbreiding of heeft u de wens voor een grotere keuken? Dit kunnen redenen zijn om uw woning te vergroten door middel van een aanbouw. Een aanbouw is dan ook de meest gekozen optie wanneer men de leefruimte wenst uit te breiden. En de mogelijkheden zijn onbeperkt. U kunt eindelijk uw woonkamer uitbreiden of de leefkeuken van uw dromen creëren. Van een aanbouw heeft u uw leven lang plezier en het verhoogd ook nog eens de waarde van uw woning.

De mogelijkheden van een aanbouw

De mogelijkheden van een aanbouw zijn onbegrensd. Naast meer leefruimte, stelt het u ook in staat om uw gehele huis te herindelen en kunt u er prachtige overgangen naar andere ruimtes mee creëren. Laat u een mooie glazen pui in uw aanbouw plaatsen, dan ontstaat er een naadloze overgang naar uw terras en tuin. Hierbij kunt u gebruik maken van stijlvolle openslaande terrasdeuren, maar met schuifdeuren zult u helemaal een open woning ervaren. U kunt daarbij kiezen voor een pui uit duurzaam kunststof, aluminium of als dit beter bij uw woning past, hardhout. Uw gevel krijgt een stijlvol uiterlijk door deze met fraaie stenen op te metselen of af te werken met gevelbekleding.

De rol van Dobouw bij uw aanbouw

Kiest u ervoor om uw aanbouw of verbouw door Dobouw te laten uitvoeren? Dan mag u kwaliteit, oog voor detail en vakmanschap verwachten. Wij begeleiden u door het gehele proces, van aanvraag van de vergunningen, architect tot de eigenlijke uitvoering van de bouw. Daarbij kiezen wij voor een persoonlijke aanpak en gemoedelijke sfeer, waarbij we u over elk detail van vakkundig advies kunnen voorzien. Betreffende de bouw en afwerking zijn veel keuzes te maken, alsook over de materiaalkeuze. Wij hebben ruime ervaring met allerlei soorten materialen en bouwmethodes en kunnen u daarom ook van het allerbeste advies voorzien.

Over DObouw

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. U mag van ons absolute betrouwbaarheid verwachten. Wij zijn daarom ook lid van Bouwgarant en goed verzekerd, zodat onze werkzaamheden, maar vooral ook uw eigendommen goed zijn beschermd. We werken met korte lijnen, waarbij u altijd contact kunt opnemen met uw contactpersoon en waarbij u vooraf een duidelijke offerte ontvangt. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Ook over eventueel meer- en minderwerk voor de verbouw zullen wij transparant zijn.

Vrijblijvend adviesgesprek

Heeft u interesse in een aanbouw aan uw woning? Schroomt u dan niet om contact met Dobouw op te nemen. Desgewenst maken wij een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarbij wij u uitgebreid voorlichten over onze werkwijze en mogelijkheden voor uw aanbouw en verbouw. Daarnaast kunnen wij u een vrijblijvende offerte opsturen, waarbij u een helder inzicht krijgt van de te verwachten werken en waarin uw wensen en eisen zijn opgenomen.