Over ons

Bouwen is vertrouwen… en dat moet je verdienen!

En dat is precies wat DO bouw BV nastreeft. Ons bouwbedrijf uit De Lier is reeds vele jaren actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Via duidelijk overleg met de opdrachtgever zoeken we voor u naar de meest efficiënte oplossingen. We werken graag samen, maar natuurlijk kunnen we ook voor u de benodigde bouw- en technische tekeningen laten maken. Onze uitgangspunten zijn hoge kwaliteit en een scherpe prijsstelling. De projecten kunnen op basis van een vooraf vastgestelde prijs (offerte) worden uitgevoerd, maar indien u wenst ook op basis van uurloon (nacalculatie).

Onze specialiteiten zijn vakmanschap, het werken met duurzame materialen, het bouwen van dakkapellen, dakopbouw, aanbouw/ nieuwbouw of andere verbouwingen hebben oog voor detail. En wat we ook heel belangrijk vinden is een aangename sfeer tijdens het gehele traject, dat is niet alleen fijn voor ons zelf maar ook voor de opdrachtgever.

Bovendien zijn wij ook een erkend leerbedrijf. DO bouw is een van de weinige MKB bouwbedrijven dat na jarenlange studies en opleidingen volledig gecertificeerd is, daar zijn we best een beetje trots op. Om onze werken en de kostbaarheden en eigendommen van de klant te waarborgen hebben een doorlopende CAR (construction all-risk) verzekering. Dat geeft zekerheid voor de klant.

Promofilm plaatsing dakkapel

Bekijk hieronder onze promofilm over het plaatsen van een dakkapel.